2008-05-27

Jag vill ha "Beds are burning"

Ok jag har redan tidigare gjort lite reklam för popcatchern. Och jag har ett tag funderat om jag inte borde göra det lite förnyad konsumentinfo som i det här fallet också skulle bli reklam (eftersom jag fortfarande gillar den..).
Det som mest avhållit mig är faktiskt att jag någon vecka efter förra inlägget blev kontaktad av en ansvarig på bolaget bakom som ville få mig att skriva mer positivt. Man vill ju inte helt gå i bolagets ledband...

Men jag får medge att det är smart att försöka sälja via bloggare och i den bifogade texten från Rickard finns faktiskt ett citat som jag vet stämmer;
"Matti Koskiniemi på Siba på Kungsgatan i Stockholm fick in PopCatchers The Ripper andra veckan i december. Efter bara några dagar tog de slut.
– Vi hann själva knappt få reda på vad detta var för produkt innan den tog slut. Att helt gratis spara musik från en liten radio till sin mp3-spelare eller mobiltelefon var helt nytt för oss, säger Matti Koskiniemi." (där fick du in din text Rickard)

Till det ska man kanske dessutom säga att man sparar lagligt.

Jag har nu kört den med varierande intensitet (jag spelar in nytt när jag börjar tröttna på det jag har i spelaren)under ett halvår och nu har jag bara två invändningar;

1. Utrymmet på datorns hårddisk börjar se oroväckande litet ut. Tror det har blivit drygt 300 låtar hitintills och när man fyller på går det ganska snabbt.
2. Arbetsmoralen på trötta kvällar blir väl ibland så där. Det är lättare och leta ny musik än att ta sig an svåra intellektuella uppgifter.

Men för att inte bara berömma. Nästa version (gärna med programuppdatering till oss som var tidigt ute) måste innehålla en automatisk taggning. Och de som har extremt höga krav på ljudkvalitet kanske ska avstå (dels blir det lite konstiga starter och avslut och dels kan det höras något litet radioknaster ibland..)
Men för oss som mest har musiken för att känna, uttrycka och känna stöd för sin sinnesstämning funkar den alldeles utmärkt - man har nästan alltid just den där låten som har en speciell betydelse och som man kan behöva vid ett särskilt tillfälle.

Så nu går jag bara och väntar på att radion ska föra ut "Beds are burning" med Midnight oil. Senaste veckans återfunna låt är annars den här


Detta inlägg är pingat på intressant
Andra bloggar om: , , , , ,

3 comments:

Anonymous said...

Hej Martin!
Linda Rosing har 343 kommentarer på ett inlägg i sin blogg; Du har 0. Varför är det så?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Martin Nilsson said...

Ja, med dig har jag ju i alla fall en. Sedan är jag faktiskt inte så missunsman - det är väl bra att Linda har det. Kanske skrev hon något roligare än vad jag gjorde?

Believe it or not - men mest skriver jag dessutom för min egen del - för att få ut det jag känner och tycker.

Politik
eXTReMe Tracker