2007-06-01

VB: Från Krusboda till Vitryssland.

_______________ Sidrubrik för vidarebefordran _______________ Ärende: Från Krusboda till Vitryssland. Författare: "Martin Nilsson" <martin.nilsson@tyreso.se> Datum: 2007 juni 01:a 21:56
Igår var jag gäst på Krusboda s-förenings möte. Det blev en bra diskussion om hur Tyresö och Krusboda kan utvecklas. Det fanns en stor samstämmighet i den borgerliga majoritetens oförmåga att lösa problemen i skola/förskola samt äldreboende.

En viss muntration väckte det att en av våra mindre s-föreningar hade så gott som lika många deltagare på ett vanligt medlemsmöte som moderaterna i Tyresö kommun hade på sitt årsmöte.

Annars har jag ägnat större delen av dagen åt ett seminarie med en vitrysk delegation på besök genom den liberala biståndsorganisationen SILC. Kan man göra något för demokratin i Vitryssland så är mycket värt. Kändes extra viktigt mot bakgrund av det arbete och kampanj som vi svenska socialdemokrater gjort för demokratin i vitryssland.

Dagens bottennapp hittar vi annars på DN Debatt. Ledande borgerliga politiker försöker återigen göra människors kärlek till något fult. Nu ska homosexualitet framställas som något onaturligt. Det ansluter till en tråkig tradition som funnits med alltsedan partnerskapsdebatten. Då hette budbärarna John Bouvin och olika kristdemokratiska politiker. Nu är det samma problemformulering.
Homosexuellas kärlek är inte fin nog att erkännas.

Och nu är det ändå 2000-talet!

1 comment:

Anonymous said...

Frågan är mycket större; hur tänker de människor som ÖVERHUVUDTAGET överväger att köpa en SAAB, mend eller utan etanol...?

Politik
eXTReMe Tracker