2008-08-27

Vad ska man kalla det...

... när kommunens nätverk bryter samman och ens text som man jobbat med i två timmar bara försvinner?

... när Demokraterna håller konvent och det hela tiden kommer nya retoriska mästerverk. Tar det aldrig slut?

... när det lokala moderata kommunalrådet i Tyresö, Mats Fält, stoltserar med sin kampanjinsats för John McCain?

... när Jan Björklund, blir tagen på bar gärning med att trixa med statistik för att få problemen att verka större än vad de är i skolan? (man kan ju bli lite ledsen både eftersom att han vunnit röster på uppenbart oriktiga påståenden - men också därför att många kommer ta det till intäkt för att de problem som verkligen finns inte behöver åtgärdas - en bra text om detta har min kollega Johanna i Solna)

... när moderaterna i Tyresö tänker behålla sin gamla form av vårdnadsbidrag (samma dag som regeringsrätten förklarat den ogiltig) och införa det nya utan analyser av ekonomiska konsekvenser, arbetsutbud, jämställdhet, integration och barnens språkutveckling. Allt för att de vet att det kommer tala till bidragets nackdel. Moderaterna - det nya bidragspartiet?

... när samma parti fast nu nationellt vill kalla FRA-lagen för "antiterrorlagen". Antar att vi som är emot den i den här formen därmed i den moderata retoriken blir pro-terror. Undrar vad de moderata lokalpolitier som var emot den kallas?

Detta inlägg är pingat på intressant
Andra bloggar om: , , , , , , ,

No comments:

Politik
eXTReMe Tracker