2006-12-13

Dags att sova...

...men innan dess några reflektioner;

Är på kurs sedan igår (chefskurs med Mgruppen). Oj vad det tar tid att komma igång och oj vad mycket man ser av sig själv när man tar sig tid att titta efter.
Kul också att möta människor från andra annorlunda (vinstdrivande) verksamheter och se att värderingar inte skiljer alltför mycket åt.

Men det följer en annan sida av att vara isolerad på kursgård. Nyhetsflödet blir klart begränsat. Även om mina kurskamrater tycker att jag är nyhetsnarkoman så är det bara att konstatera att jag tappat min hela orientering.

Det enda som jag snappat upp är att Anna Sjödin återigen är på tapeten. Jag ska inte sparka på den som ligger ner och därför önskar jag nu bara helt kort att Anna kan se, inte till det personligas revanschlystnad och krav på personlig upprättelse, utan till organisationens bästa. Är man förtroendevald så innebär det ingen självklar moralisk rätt att inneha ett uppdrag. Det förutsätter, moraliskt, ett förtroende både när man väljs och när man bedriver verksamheten. Utan att numera kunna SSU inifrån så verkar det ju inte som om hon har det längre...

Detta inlägg är pingat på www.intressant.se
Andra bloggar om: , , , ,

5 comments:

Claes Nordmark said...

Martin!

Först nu hittade jag din blogg. Jag har givetvis länkat till dig!

/Claes

Nathalie Sundesten Landin said...

Även jag hittade just till dig och har självklart lagt till en länk. Nu undrar ju jag: vad studerar du? Vad ska du bli när du blir stor? Själv bör

Nathalie Sundesten Landin said...

jar jag lärarhögskolan i januari (så skulle meningen sluta :-))

Anonymous said...

Martin!
Bra nyanserat inlägg ang. Sjödin. Jag länkar till dig såklart

//Stefan

Anonymous said...

Har du samma inställning till andra människor som farit illa som Sjödin?

//Erik W

Politik
eXTReMe Tracker